Gyógynövényes kenőcs


gitár fájdalom ízületekben

Keresse a Biomed termékeket a gyógynövényes kenőcs, gyógynövény-szaküzletekben, drogériákban, és online! Biomed gyógynövény-krémek - tubusban a minőség! Minőség — megbízhatóság — kedvező ár.

gyógynövényes kenőcs

A Biomed termékek megvásárlásával Ön hazai fejlesztésű, cGMP igazolással rendelkező hazai gyártóhelyen készített minőségi gyógynövény-krémet választ, a magas hatóanyag-tartalmat hosszan megőrző, higiénikus tubusos csomagolásban.

Termékeink a népgyógyászatban évszázadok óta sikeresen alkalmazott gyógynövények hatóanyagait tartalmazzák gyógynövény kivonatok, illóolajok formájában. CPNP számmal rendelkező kozmetikai termékek gyártásuk GMP-ISO igazolással rendelkező üzemben történik mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaznak Biomed minőségi garancia: a gyártástechnológia során a modern tudomány eredményeit is felhasználtuk, melyek garantálják az egyenletesen kiváló minőséget gyógyszerkönyvi és MSZ minőségű alap- és hatóanyagok felhasználásával készülnek hatásuk gyors és hosszantartó korszerű csomagolásúak: a legmodernebb, több rétegű laminált tubus lehetővé teszi a higiénikus használatot, aromazáró fólia biztosítja a termék originalitását és a minőség megőrzését kiszerelésük gyógynövényes kenőcs a vásárlók valódi igényéhez Ajánlott termékeink:.

deformáló artrózisos kezelési torna