Ízeltlábú válás


a kéz ízületei és duzzanatos fájdalmak

Facebook Twitter Email A kutatók szerint az ízeltlábú felfedezése rendkívül nehéz feladatnak bizonyult, mivel a faj egyedei főként talaj alatti fészkekben élnek, és csupán három hétig aktívak a földfelszínen. A finnországi Turkui Egyetem tudósai a híres hollywoodi színész után keresztelték el a legújabb pókot, mivel az állat potrohán található fekete-fehér-vörös mintázat erősen hasonlít a Phoenix által játszott, képregényekből és filmekből is jól ismert Joker karakterére.

ízeltlábú válás artrózisos csukló kezelése

A tanulmány főszerzője és az egyetem arachnológusa, Alireza Zamani elmondta, az új fajt Iránban találták meg és a Loureedia phoenixi latin nevet adták neki. A kutató hozzátette, a Loureedia nemzetségbe tartozó első olyan pókfajról van szó, amely a mediterrán éghajlati övön kívül fordul elő.

FÉRFI vs NŐ ♂️♀️ - 10 különbség férfi és nő között - Stílus csevej Anettel

Mikrobuborékok kipukkasztásával pusztíthatják el a ráksejteket Joker figurájával még egy fontos jellemző köti össze ízeltlábú válás ízeltlábút, ez pedig az édesanyjával való kapcsolata. A Loureedia nemzetség fajainál jellemző a matrifágia, amely során a fiatal pókok elfogyasztják az anyjuk testét.

a közös kenőcsök drágák

Egy-két héttel a tojásból való kikelés után a fiatal egyedek feltörik a szülőjük hasán lévő kitinpáncélt, majd felfalják a belsőségeit. Érdekesség továbbá, hogy a Loureedia nemzetséget szintén egy hírességről nevezték el, mégpedig Lou Reed rockzenészről, aki Jokerrel ízeltlábú válás nem a mosolyáról volt híres.

ízeltlábú válás

Remélem szerencsénk lesz, és egyszer lefotózhatjuk a Loureedia násztáncát, melyet eddig egyszer sem sikerült hatékony térdízületek kezelése. Tarts velünk egy új úton! Amennyiben érdekelnek a színes hírek, fogékony vagy a zöld technológiák iránt, de nem veted meg a kultúrát, a sportot és az egyéb jellegű minőségi tartalmat sem, akkor te vagy a mi célközönségünk.

Kövesd oldalunkat, és ígérjük, minden nap a legjobb és legérdekesebb híreket kapod meg tőlünk.

térdfájdalom orvos