Hegymászó trauma


hegymászó trauma

Kedden dől el Pistorius sorsa Publikálás dátuma A sztársportoló ügyvédje, Barry Roux azzal zárta csaknem félórás védőbeszédét, hogy három évre szóló részleges lakhelyelhagyási tilalom, valamint közérdekű munka kiszabását kérte az ügyben eljáró Thokozile Masipa bírónőtől. Ez szerinte olyan büntetés lenne, amely társadalmilag is hasznos.

csuklóízület inak gyulladása

Az ügyvéd emellett kiemelte az őszinte lelkiismeret-furdalást, amit Pistorius barátnője véletlen megölése felett érez. Az egykor multimilliomos Pistoriusnak el kellett adnia házát és egyéb vagyontárgyait, hogy fedezni tudja perköltségeit.

Ezután Gerrie Nel ügyész vette át a hegymászó trauma, aki legalább tízéves börtönbüntetés kiszabását követelte.

hegymászó trauma altaj kenőcsök ízületekből

A Reuters hírügynökség értesülései szerint az eredetileg péntekre tervezett ítélethirdetést keddre halasztották. A dél-afrikai törvények értelmében az egykor ünnepelt atléta legfeljebb 15 év börtönt kaphat, a legenyhébb esetben pedig felfüggesztett börtönbüntetésre vagy közhasznú munkavégzéssel egybekötött házi őrizetre számíthat.

hegymászó trauma éles fájdalom a láb ízületében járás közben

Pistorius Az ügyész amiatt indítványozta, hogy szándékos emberölés vádjában marasztalják el a sportolót, mert a pár az incidens előtt összeveszett, és szerinte Pistorius dühromában lőtte le a mellékhelyiségbe menekülő nőt.